Energie als hobby

Het doel dat ik heb met deze website is het enthousiasmeren van mensen voor alles wat te maken heeft met energie. Energie is een breed begrip, maar ik wil het binnen deze site beperken tot chemische, elektrische en thermische energie. Dus als u informatie wilt hebben over energiedrankjes, geestelijke of fysieke energie, is het verstandig even door te surfen. Bent u geïnteresseerd in andere vormen van energie en heeft u vragen of aanvullende informatie, dan kom ik graag via deze website met u in contact.

Commentaren op: "Welkom op mijn nieuwe (WordPress) site" (2)

  1. Informatieve site. En je post over slimme meters trok zeker de aandacht. Ik zou graag iets lezen over manieren om gemeenten te bewegen tot het aabieden van duurzaamheidsleningen. Het zijn er erg weinig die dat doen. Hoe komt dat.

    Ook vind ik het opmerkelijk dat je voor een ‘groen lening’ naar een ABN/AMRO dochter moet terwijl Triodos en ASN, banken die roepen duurzaam te zijn het hier laten afweten (blijkbaar onder het mom ‘te veel gedoe, met particulieren’). Ja, het is meer gedoe dan een policy te formulieren over corruptie, dierenmishandeling, enz. enz. en je daarmee groen te laten noemen maar ja, … geen woorden maar daden.

    • Bedankt voor het compliment. Zolang ik in het weekend tijd kan blijven vinden en er energiegerelateerde onderwerpen zijn te vinden die opmerkelijk en interessant zijn, zal ik eens per week een blog blijven schrijven. Het door jou genoemde onderwerp valt zeker onder de categorie “opmerkelijk en interessant”. Ik ga die suggestie dus zeker oppakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: